Skip to main content

Már javában dübörög a tavaszi szezon, sőt már a nyár is a nyakunkon van, hétágra süt a nap, de Te még mindig a régi, idejét múlt napszemüvegedet hordod? Itt az ideje váltani! Olvass tovább, hogy ihletet meríthess és megismerhesd az idei napszemüveg trendet.

Ahogy a hajbavalók, úgy a női napszemüvegek terén is hódítanak a kövekkel, gyöngyökkel és virágokkal díszített darabok. Igazi luxus kiegészítőnek tűnhetnek, ám most nem kell több százezret költened rá, hisz a Fashion Trend Center üzleteiben biztos megtalálod a számodra megfelelőt. Mi kifejezetten imádjuk ezt a napszemüveg trendet, mert egy letisztult outfitet is fantasztikusan fel tud dobni. Egy ilyen feltűnő darabot viselve, pedig garantáltan minden szempár rád fog szegeződni!

Figyelem, a következő napszemüveg felvételekor, rózsaszín ködbe borul a világ! Természetesen, csak ha ezt az árnyalatot választod. Ugyanis az egyik legújabb trend 2018-ban, a színezett, füstös lencséjű napszemüveg, mely gyengébb napsütéses időben tökéletes viselet. Legyen az a rózsaszín, a sárga vagy a kék árnyalata, egyikkel se lősz mellé idén.

A cicás szemüveg, mely már az elmúlt években is nagy sikert aratott a nők körében, idén egy kicsit átalakult. Az idei napszemüveg trend alapján minél kisebb a lencse, annál jobb. Ez a macskaszem fazonú női napszemüveg igazi retro hatást kölcsönöz majd a megjelenésednek. A göndör fürtökből álló frizuráddal pedig rá is tudsz erősíteni erre a stílusra.

Azonban ha mégis a nagyobb méretű női napszemüvegeknél maradnál, akkor válaszd a szögletes formát. Ennél pedig az a trend 2018-ban, hogy a keret felső része egy vonalat alkot, így még akár a szemöldöködet is eltakarja. Ez aztán a rejtőzködő női napszemüveg! Ezért is lett a celebek nagy kedvence. Igazi sikkes hatást érhetsz el vele, mely szinte minden stílushoz illeszkedik.

A tökéletes darab megtalálása igen nehéz, de megéri rászánni az időt, hisz egy stílusos napszemüveg a legjobb kiegészítő egy nő számára.  Földszinti üzleteinkben kincsekre lelhetsz!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.