Skip to main content
Blog

A legmenőbb téli köröm trendek

Ruhatárad, sminkkészleted és frizurád téli felfrissítése mellett ne feledkezz meg körmeid ünnepi díszbe öltöztetéséről sem – ehhez adunk most pár szuper tippet.

 

  1. Francia manikűr, kicsit másképp – Bejön ez a klasszikus, elegáns trend? Akkor mutatjuk is, hogyan viseld télen. A körmeid hegyét fesd fehér helyett aranyra, feketére, vagy más színűre, ami neked jobban bejön. De fordíthatsz is az arányokon: húzz vékony, de határozott csíkot a körömágynál, a többi rész pedig legyen egyszínű.

  1. Matt körmök – Gyönyörű, elegáns kezeket varázsolhat neked is egy matt hatású manikűr. Inkább játékosra vennéd a figurát? Akkor hajrá, most akár minden körmöd más színben, más-más mintákkal tündökölhet!

 

  1. A méret a lényeg – Kis körmökből is lehet igazi csodákat alkotni, de a téli időszak egyik nagy favoritjai a hosszú körmök lesznek. Egy ügyes körmös számára ezek igazi festővásznak:

 

  1. Csillogásból sosem elég – A Karácsony a fény, a csillogás időszaka – ezt követi egyik kedvenc köröm trendünk is. Kipróbálnád? Akkor jöhet bátran a csillámpor és a díszítő kövek! A lényeg, hogy ne használj túl sok színt és nagyjából hasonló árnyalatokkal dolgozz. A végeredmény így díszes lesz, de egyben ízléses is marad.

 

Ha megtetszett valamelyik stílus, de egyedül nem vágnál bele a megvalósításba, kérj profi segítséget. Gyere el a Fashion Trend Center szépségszalonjába, a Beauty Trend Fodrászatba, ahol nemcsak új frizurák születnek, hanem körmeink is ünnepi díszbe öltözhetnek.

 

Fotók: Pinterest

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.