Skip to main content

Fehér szín, vonalak, tüll és gyöngyök…Mintha csak a gardróbszekrényed legstílusosabb ruhadarabjait jellemeztük volna, ugye? Igaz, gyerek nap már elmúlt, de ezúttal most újra a gyerekeké a főszerep! Olvass tovább, hogy megtudd, mi a gyermek divat 2018-ban, hogy idén a Te gyermeked legyen a legdivatosabb!

  1. Gyöngyök

Ahogy Te is, úgy gyermeked is biztosan odáig van a gyöngyökért. Akár karkötőn, nyakláncon, de legfőbbképpen a különböző ruhadarabokon, mint például ezen a farmershorton. Egy egyszarvús pólóval felvéve, pedig ugye milyen trendi és aranyos összeállítást érhetünk?

Pippi by Papp Ildi

  1. Tüll

Minden kislány arról álmodozik, hogy balerina lehessen. Váltsd valóra gyermeked álmát és szerezz be számára egy tüllszoknyás kisruhát! Hidd el, imádni fogja.

Pippi by Papp Ildi

Azonban, ez az anyag még a vízparton se maradhat el! Idén nyáron, a fürdőruhán is megjelenik a tüll, mely minden kislány nagy favoritja lesz. A kedvenc mesehősökkel párosítva pedig a tökéletes strandszerelést biztosítod számára.

Gyerekajándék

  1. Fiú gyermek divat 2018

Ám a fiúk se maradhatnak ki a sorból! A slágerszín idén, ugyanúgy, mint a férfidivatnál, a fehér. A meleg nyári napokon az egyik legjobb választás. Egy fehér ing, egy térdnadrág és egy klassz kis csokornyakkendő, egy esküvőn vagy családi összejövetelen tökéletesen megállja a helyét.

Pippi by Papp Ildi

Azonban a hétköznapokon öltöztesd fiú gyerkőcödet színesbe! Idén a csíkos mintázatú darabok nagyon trendik a gyerekdivat terén is. Mi imádjuk például ezt a matróz hatást keltő összeállítást!

Pippi by Papp Ildi

 

Ugye milyen egyforma a felnőtt és gyermek divat 2018-ban? Így akár egy-egy családi programon vagy akár a hétköznapokon is, bátran összeöltözhettek gyermekeddel. A Fashion Trend Centerben megtalálják a kedvencüket kicsik és nagyok!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.