Skip to main content

A kötött dolgokról, szinte biztos neked is a tél vagy a borús őszies napok jutnak eszedbe. De nem is gondolnád, hogy tavasszal vagy akár nyáron is lehet hordani ezeket a „meleg” darabokat, hisz a kötött ruha divat 2018-ban már most elkezdődött! És hogy hogyan viseld? Most megmutatjuk!

Természetesen nem a vastag garbókról beszélünk, hanem a lenge, nyárias változatukról. A színes ruha idén is nagy szerepet játszik a divat világában, most azonban légy merész, és válaszd a kötött változatát. Szerintünk az egyik legkényelmesebb viselet.

Süel

 

Ha már unod a kis felkapós farmerkabátot, cseréld le egy kötött kardigánra! A hidegebb, záporos napokra vagy egy esti sétához tökéletes választás. Képviselheted benne a laza, sportosabb vagy akár a nőcisebb stílust is.

Süel

 

A casual look, azaz a hétköznapi, kényelmes viseletre szavazol inkább? Akkor a farmer shortodhoz válassz egy vékony, kötött felsőt. De figyelem, ne öltözz alá! És hogy melyik szín mellett dönts? Nyilvánvalóan a tavaszi pasztellszínek a nyerő választás. Így lesz ez a szett egyszerű, de nagyszerű.

Süel

 

És hogy hol tudsz még bennük hódítani? Gondolj csak a hamarosan kezdődő fesztivál szezonra! Egy hosszú kötött ruha, vagy egy hatalmas kötött kardigán egy vagány bakanccsal és akár egy kalappal kiegészítve tuti befutó outfit lesz.

Ezek után ugye már számodra se furcsa kötött ruhát hordani a melegebb évszakokban? Szerezd be kedvenc darabjaidat földszinti üzleteinkben!

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.