Skip to main content
Blog

A kiegészítő, mellyel igazán kitűnhetsz a tömegből!

A kiegészítő, mely megvéd az erős napsütéstől, és melyet nem csak a tengerparton vagy a strandon, de az utcán is bátran viselhetsz. Ez pedig nem más, mint a szalmakalap. Ha eddig még nem tudtad, hogyan viseld a hétköznapokon, most három különböző stílusú összeállításon megmutatjuk neked.

 

Varázsolj tengerparti hangulatot az irodába is!

Ha nyáron Te is előszeretettel viselsz színes, mintás ruhadarabokat, akkor érdemes feldobnod egy szalmakalappal. Így egy igazán izgalmas outfitbe bújhatsz a szürke hétköznapokon. Irodai viseletnek is bátran megállja a helyét, mivel a munkahelyre beérve a fejfedőt úgyis leveszed, nem igaz? Figyelj azonban a harmóniára, és válassz hozzá egy stílusában is passzoló táskát!

 

Rinascimento

 

Fesztivált az utcára!

A nyár neked is nagyrészt a fesztiválokról szól? Akkor öltözködéseddel, hozd el az utcára is ezt a fesztiválérzést! És hogy mi kell hozzá? Egy saru, egy menő rövidnadrág, egy stílusos felső és az elmaradhatatlan szalmakalap! Ugye milyen egyszerű?

Rinascimento

 

Sportosan elegáns

Ha egy elegánsabb helyre vagy eseményre készülsz, az alábbi összeállítást érdemes választanod! A fehér kisruhát, eleganciájával, remekül feldobja ez a szalmakalap. Viseld egy csinos magas sarkúval, de ha velünk együtt Te is a kényelemre voksolsz, válassz egy színben is hozzáillő espadrillest!

Xoxo Fashion

Akármelyik stílust is képviseled, egy divatos szalmakalapot felkapva, igazi egyéniség leszel! Találd meg a hozzád leginkább illő darabot földszinti üzleteinkben, ahol bárki vásárolhat! ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.