Skip to main content

A Jótett Helyébe Kupon Jár! adománygyűjtő akciónk során, minden adakozó kedvű személyt, aki elhozta megunt, jó állapotú, használt felnőtt-és gyermekruháit, cipőit vagy játékait, kedvezményekre jogosító kuponlappal ajándékoztunk meg. Olyan ismert emberek is támogatták kezdeményezésünket, mint például Béres Alexandra, Czippán Anett, Dér Heni, Papp Lili, Ördög Nóra vagy Zimány Linda. Természetesen a Fashion Trend Center háziasszonya, Szekeres Ildikó is elhozta adományait, illetve az érdi focicsapat is meglátogatott minket és adományozott a rászorulóknak.

 

 

 

 

És hogy hova is került a 26 köbméternyi összegyűlt adomány? A Dankó utcai óvodába egy nagy megrakott kocsival szállítottunk ruhákat, cipőket, játékokat, ahol a gyerekek hatalmas örömmel fogadták azokat. Továbbá, a Cseppkő Gyermekotthonba is hasonló mennyiségű adománnyal érkeztünk, melyet az otthon igazgatója, Dr. Herczeg Krisztán nagy hálával fogadott.

 

 

 

 

 

Azonban, aki adománygyűjtő pontunkra nem tudott adományt hozni, az is tudott segítséget nyújtani, hiszen december 8.-án megtartottuk a 4 órás teremkerékpár maratont a Procycling Hungary szervezésével. Az itt befolyt összeget a Procycling Hungary mélyszegénységben élő családoknak és gyermekeknek ajánlotta fel. Ehhez a felajánláshoz a Fashion Trend Center is csatlakozott további pénzbeli adománnyal.

 

A gyűjtés során a Music FM is kitelepült a Fashion Trend Centerbe, így a délutáni roadshow keretein belül végigkövethetted az adománygyűjtés fejleményeit. Első alkalommal egy szerencsés adakozót 50.000 Ft értékben élő adásban felöltöztettünk, továbbá Fashion Trend Center vásárlási utalványokat is kisorsoltunk. Zárásképpen, pedig a Cseppkő Gyermekotthonba is elkísértek minket, és közösen nyújthattuk át a rengeteg adományt.

Adománygyűjtő akciónk hatalmas sikernek örvendezett, éppen ezért tervünk, hogy hagyományt teremtsünk belőle. Mert adni jó!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.