Skip to main content
Blog

A bézs 50 árnyalata: őszi szettek bézsben

Nemcsak az ősz egyik abszolút divatszíne, hanem az egyik legjobban kihasználható árnyalat is a bézs, hiszen mindenhez megy. Már mutatjuk is, hogyan viseld 2022 őszén!

 

Univerzális, gyönyörű szín a bézs, amelynek szinte mindenki megtalálhatja azt az árnyalatát, ami neki a legjobban áll. Ráadásul itt az ősz, amikor ösztönösen is gyakran veszünk fel több barnát, feketét, szürkét.

 

A bézs cuccok pedig remekül passzolnak ezekhez, világosítják a komor szetteket, de ahogy az alábbi összeállításunkból is láthatod, akár tetőtől talpig viselve is bájos (és nem utolsósorban jó meleg) szetteket tudsz komponálni az ilyen árnyalatú holmikból.

 

5+1 kihagyhatatlan őszi stílus a bézs árnyalataiban

1, Milady – Ha ősszel szeretnéd előhívni magadból az elegáns úrihölgyet, ebben nagy segítségedre lehet egy derékban megkötős bézs kabát. Egy-két egyszerű, de kiváló minőségű kiegészítővel fokozhatod a hatást.

 

LGL Brand

 

2, Kalapot fel! – Akár a bézs melegebb, akár a hűvösebb árnyalatait részesíted előnyben, megkoronázhatod az outfited egy, a szetted színéhez passzoló kalappal vagy sapkával. Próbálgass bátran, és fedezd fel, melyik stílus illik inkább hozzád.

 

LGL Brand

 

3, Sportos szupercsajok – Egy bézs pufidzseki nemcsak akkor remek választás, ha fázós vagy, hanem akkor is, ha megmutatnád a világnak a vagány és sportos oldalad. Egy ilyen szettel szavak nélkül is azt üzened: helló, megjöttem, nekem ma minden sikerülni fog!

 

LGL Brand

 

4, Nagyvárosi elegancia – egy bézs szövetkabát nagyon csinos darab. Ha a nagyvárosi elegancia rajongója vagy, akkor pedig egyenesen kötelező beszerezned egyet. Viselheted majdnem a földig érő ruhával, sportcipővel, napszemüveggel és egy különleges táskával, de bőr hatású nadrággal is tökéletesen megállja a helyét!

 

TR Moda

LGL Brand

 

5, Erőlködés nélkül is csinosan – Csak felkapsz valamit, és máris útra készen állsz. Ez eddig számodra is csak ábránd volt? Ha beszerzel néhány bézs holmit, tényleg másfél perc lesz összedobni egy ellenállhatatlan szettet! Nem hiszed? Próbáld ki!

TR Moda

 

TR Moda

 

LGL Brand

 

Kötöttben – Amellett, hogy tetőtől talpig bézsben sportosan elegáns is lehetsz, a kötött holmikban biztos, hogy fázni sem fogsz, mert ezek egész nap melegen tartanak.

LGL Brand

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.