Skip to main content
Blog

5 szuper tipp a női fehérneműk választásához

Az őszi gardróbfrissítés egyik fontos része a fehérneműsfiók átrendezése, és persze néhány új „csoda” beszerzése. Az alábbi tippek neked is segítenek abban, hogy a következő beszerzőkörutadról a hozzád legjobban passzoló szépségeket vidd majd haza.

 

  1. A tartós, jó minőségű darabokat keresd – Így nem egyszer használatos kedvencekkel, hanem hosszú hónapokra szóló „szerelmekkel” gazdagodhatsz.

Fantasma Lingerie

  1. Vásárolj szettben – Sokkal könnyebben indul a nap, vagy a készülődés az esti randira, ha már nem kell azon gondolkozni, milyen bugyit vegyél fel a kedvenc melltartódhoz. Nem mellesleg így a csáberőt is megduplázhatod: egy-egy gyönyörű fehérneműszett bárkit azonnal levesz a lábáról!

Fantasma Lingerie

  1. Ami mindenhez megy – Válassz olyan darabokat, szetteket, amelyek szinte mindenhez passzolnak – egy testszínű melltartó, na meg legalább egy fekete és egy fehér szett mindig lapuljon ott a fehérneműsfiókodban. Így soha nem okoz majd problémát a „mit kapjak ma fel a ruhám alá?” kérdés.

Fantasma Lingerie

  1. Alkalomhoz a forma – Az is fontos, hogy mindig alkalomhoz illő fehérneműt viselj. Elegáns ruha alá jól jöhet egy olyan melltartó, aminek lecsatolható a pántja, edzésre pedig egy szuper sportmelltartó.

Fantsma Lingerie

  1. Hozzád mi passzol? – Találd meg a stílusodnak, testalkatodnak megfelelő, méretben legjobban passzoló fehérneműket. Ebben segítenek a szakképzett eladók, akik személyre szabott tanácsokkal látnak el. Így nemcsak a legszebb, hanem a hozzád legjobban illő holmikat viheted majd haza, és viselheted nagyon sokáig!

Fantasma Lingerie

 

Gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol Buda és Szeged után a nálunk is  megnyílt Fantasma Lingerie üzletében is kedvedre válogathatsz! Most október 11-13. között 20% kedvezménnyel vásárolhatsz üzletükben! ;)

Kattints a kuponok letöltéséért:

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.