Skip to main content
Blog

5 szuper tavaszi trend, amiket te is imádni fogsz

By 2021-01-26No Comments

A naptárt elnézve az igazi tavaszra még várni kell, de a legmenőbb trendeket már most megismerheted. Aztán már csak azt kell eldöntened, melyik irányvonal lesz a kedvenced! 

 

  1. A romantikus – Virágmintás ruhákkal, üdítő pasztellszínekkel, hajpántként viselt finom anyagú kendővel mutathatod meg a világnak a benned élő romantikus lányt – aztán csak győzd bezsebelni a bókokat!

 

  1. A lezser – A passzos holmik helyett inkább a kényelmes darabokat szereted? Akkor van egy jó hírünk: a tavaszi divat neked kedvez majd! Különleges anyagú melegítőkkel, nagyon bő szárú nadrágokkal, oversize zakókkal és hatalmas válltömésekkel teheted lezserré, vagy lezseren elegánssá a megjelenésedet.

 

  1. Az újító – Ha minden újdonságot elsőként szeretnél kipróbálni, akkor szerezz be egy tollas aljú szoknyát vagy egy kisebb-nagyobb lyukakkal díszített ruhát.

  1. A színes egyéniség – Sárgák, narancssárgák, valamint a sárga és a teveszín kombója lesz a tavasz egyik legütősebb párosítása. Ha szeretsz színesen öltözködni, ezekkel most nem lőhetsz mellé!

 

  1. A kiegészítőmániás – Kiegészítőkből sosem elég? Akkor nincs mese: táska- és cipőkészletedre a tavaszi szezonban is ráfér egy kis frissítés. Jöhet egy sárga táska, egy fekete, rojtos, vagány darab, esetleg pár kék kiegészítő vagy egy fehér combcsizma? Próbálgass, kísérletezz, tedd egy-két szép kiegészítővel tökéletessé a szetted!

 

Elérhetőek új, tavaszi kollekcióink. Keresd üzleteink kínálatát. Látogass el hozzánk! 😉

 

Fotók: The Trend Spotter

https://www.thetrendspotter.net/fashion-trends-spring-summer-2021/

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.