Skip to main content
Blog

5 szuper cipő- és csizmatrend 2022 őszén

Túllépnél végre a sportcipő-motoroscsizma kombón, ha az őszi cipőidről van szó? Akkor válogass bátran az alábbi trendek közül (de tartsd meg a kedvenceidet is, mert divatban maradnak).

 

Ha változatosságra és új színekre, formákra vágysz a cipősszekrényedben, a 2022-es őszi cipődivatot imádni fogod! Ezekben a cipőkben ráadásul nemcsak szuperjól fogsz kinézni, hanem még kényelmesek is.

 

5 cipő- és csizmatrend, amit már most szerezz be!

 

  1. Helló, Chelsea! – 2022 őszén gyakorlatilag bármilyen csizma trendi lesz, de a bokáig érő, gumirésszel is ellátott Chelsea lehet az évszak egyik legnagyobb befutója. Ráadásul amellett, hogy ezek a csizmák jól néznek ki, még kényelmesek is, és szinte bárkinek jól állnak. Ha megtaláltad a kedvenced, elég sokféle stílushoz passzinthatod.

Via Nicoletta

  1. Platótalpú cipők és csizmák – Tisztára a hetvenes éveket idézik ezek a markáns kialakítású lábbelik, amik még ráadásul nagyon kényelmesek is. Arra figyelj, hogy csak kinézetre legyen masszív, súlyra ne, mert úgy legfeljebb csak 10 percig fogod tudni viselni. Passzintsd bő szárú farmerrel és motorosdzsekivel, és már kész is a tuti őszi szett!

Pinterest

  1. Loaferek újratöltve – Képzeld el kedvenc irodai viseletedet, kicsit megújulva. Hogy mégis hogyan? Hát, például fekete helyett valami menő színben, például kékben, és strasszokkal, csatokkal, szegecsekkel díszítve. Vagány viselet? Naná! Idén ősszel mindenképp próbáld ki!

Via Nicoletta

  1. Szőrmés cipők – Ahogy a ruhákon, úgy a cipőkön, csizmákon is megjelennek a szőrmés részletek: bélésként, de akár a csizmaszáron, díszítésként is feltűnhetnek. Ha állatbarát vagy, válassz a műszőrmés darabok közül. Szerencsére szinte biztos, hogy bőven lesz választék!

Pinterest

  1. Törpesarkak nagy sikere – Ha nem bírja a lábad a magassarkút, vagy az egésznapos rohangáláshoz valami kényelmes, de csinos opcióra cserélnéd, akkor válassz egy cuki kis törpesarkú cipőt! Ezek 2022 őszén sokféle színben és mintázattal lesznek elérhetők. Nézelődj, próbálj fel többet, így biztosan rátalálsz a kedvencedre

 

Megtetszett valamelyik, vagy akár mind a négy stílus? Gyere el a Fashion Trend Centerbe, fedezd fel folyton megújuló kínálatunkat (igen, cipőfronton is), és szeress bele az új kedvenc őszi cipőidbe, csizmáidba! 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.