Skip to main content
Blog

5 izgalmas tapéta trend 2023 tavaszán

Imádnivaló részletek, optikai illúziók, luxusérzet – szerinted melyik a legszuperebb tapéta trend 2023 tavaszán? 

 

Az első tavaszi napsugarak a ruhatárunkon túl az otthonunk csinosítgatására, alakítására is csábítanak: szeretnénk legalább néhány részletet átalakítani – trendin, dizájnosan. Te is így vagy ezzel? Akkor hadd mutassunk valamit! Ez az öt tapéta trend 2023 tavaszán mintha csak azért született volna, hogy belopják magukat a szívünkbe, és segítsék otthonunk, és ezzel együtt az életünk megújulását, izgalmasabbá és varázslatosabbá válását. Lássuk, mi mindenből tudsz válogatni, ha te is felpezsdítenéd kicsit a belső tereket.

 

5 tapéta trend 2023 tavaszán, amelyekbe azonnal beleszeretsz!

Izgalmas színek, különleges textúrák, minőségi anyagok, luxushatás – lássuk, mi mindennel ejtik rabul érzékeinket a 2023-as tapéta trendek.

 

1, Fókuszban a részletek – Idén a legszebb tapéták imádnivaló részletgazdagsággal nyűgöznek le. Szépen kidolgozott, szenzációs minták ragadják meg a tekinteted, és teremtenek trendet

2, Optikai csalódás – A modern, geometrikus vonalak épp úgy bekerülnek majd a kedvenceid közé, mint az optikai illúziókkal játszó tapéták. Arra figyelj, hogy ha ilyen elképesztően izgalmas mintát választasz a falra, a berendezés legyen egyszerű, letisztult.

3, Csak természetesen – A botanikus minták, virág- és növénymotívumok idén is nagyon divatosak lesznek. Ezeket néhány gyártó újragondolta picit, mások inkább a luxusérzetre és a részletgazdag kidolgozásra helyezték a hangsúlyt.

4, Kőfal vagy beton – Ha a berendezésben a minimalizmus jön be inkább, a falakon játssz bátran a textúrákkal! Válassz egy csodaszép kőfal- vagy betonhatású tapétát, a végeredményt egyszerűen imádni fogod.

5, Tyúklábminta – Ez az egyszerű, de nagyszerű minta ne csak a Nagyit juttassa eszedbe, mert örök divat, és a 2023-as tapéta trendek is újra a figyelem középpontjába állítják. Naná, hogy passzol hozzá a hatvanas-hetvenes évek dizájnja, de a modern stílusú bútorok mellé is bátran bevállalhatod.

 

Ha erőteljesebb karaktert szeretnél adni a belső térnek, ne elégedj meg az egyszínű falakkal – válassz egy különleges, luxusérzetet keltő, minőségi tapétát. A Majidi Design Lakberendezés kínálatában szinte biztosan megtalálod, amit keresel! Nézz körül náluk, kérdezz, inspirálódj és hozz adj új karaktert az otthonodnak egy szuper tapétával!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.