Skip to main content

Új évszak, új külső? Legyen Neked is a változás időszaka a tavasz 2018-ban! Mutatjuk a legmenőbb hajtrendeket, amikkel kicsit felfrissítheted a külsődet.

  1. Kiegészítők

 

Most nem a karkötőkről, a táskákról vagy a cipőkről van szó, hanem bizony a mindenféle hajbavalókról. Hajtűk és hajgumik széles választéka áll rendelkezésedre a boltokban, melyekkel feldobhatod a frizurádat. Párosítsd megfelelően a többi kiegészítőddel, hogy igazán stílusos és egyedi legyen a megjelenésed. Például egy kövekkel díszített hajtűvel két oldalra kifoghatod a hajadat, mellyel még elegánsabbá, kifinomultabbá teheted az irodai szettedet.

  1. Laza hullámok

 

Te is azok közé tartozol, aki a hajmosást követően órákig vasalja a haját, hogy az szög egyenes legyen? Jó hírünk van! Nem kell többé bajlódnod vele, hisz idén tavasszal a természetes hullám a menő. Ugye milyen remek? Ha pedig nem ezen szerencsések között szerepelsz, besütheted vagy a frissen mosott hajadat éjszakára csigába feltűzve, majd másnap leengedve, ugyanezt a hatást érheted el.

  1. Rock’n’roll

 

Természetes, göndör fürtökkel rendelkezel? Akkor Te bizony a tavaszi hajtrend igazi képviselője vagy. A rock’n’roll stílust idéző hajviselet nemcsak trendi, de nagyon egyedi és vagány is 2018-ban. Próbáld ki Te is!

  1. Rövid, fiús frizura

 

A tavasz 2018-ban is tudott meglepő és merész hajtrenddel előállni. Most a fiús frizura az, ami igencsak divatos. Persze tudni kell viselni és nem feltétlenül áll jól mindenkinek, de aki igazán nagy változást szeretne elérni, annak bátran ajánljuk. Te kipróbálnád?

  1. Frufru

 

Ha a hajvágás mellett döntesz, de a fenti, fiús frizura még túl nagy dobás lenne neked, akkor válaszd a frufrut! Apró beavatkozás, de mégis teljesen új külsőt fog varázsolni számodra. És hogy a frufru melyik fajtája mellett dönts? Idén az egyenes a befutó. Hosszú hajjal is szuper, ám az idei hajtrendeket követve, mi a bob fazonú hajra szavazunk.

És Te melyiket fogod kipróbálni? A földszinten található Beauty Trend Fodrászatban a vásárlás előtt, után vagy közben szépülhetsz! 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.