Skip to main content
Blog

5 dolog, amit mindenképp szerezzetek be az iskolakezdésre

Adunk néhány tippet, hogy hamarabb meglegyen a bevásárlólistátok az iskolakezdésre.

 

Gyorsan telik a nyár, ami egyben azt is jelenti, hogy rohamosan közeleg a szeptemberi iskolakezdés. Sok gyerek még nem gondol erre, de mi, szülők érthető módon nem akarjuk az utolsó pillanatra hagyni a bevásárlást – fussuk is át gyorsan, mi minden kerüljön fel mindenképp a sulikezdős bevásárlólistátokra!

 

5 fontos dolog, amit mindenképp szerezzetek be az iskolakezdésre

 

1, Iskolaszerek: a nyilvánvaló „kupac”, amit nincs mese, be kell tenni a bevásárlókosárba, mert minden évben újat kell venni belőlük. Ezek a füzetek, ceruzák, tollak, könyv- és füzetcsomagolók, címkék. Esetleg egy új tolltartó, a gyerkőc kedvenc rajzfilmfiguráival.

Gyerekajándék

2, Kreatív cuccok: vagyis minden, ami kellhet rajz- és technikaórára. Ne maradjon ki a vízfesték, tempera, új ecsetek, zsírkréta, gyurma, ragasztó, hurkapálcika, színes papír.

Gyerekajándék

Tipp: sok helyen az iskola vagy a tanítónéni is tud segíteni egy listával, hogy pontosan milyen iskolaszereket és kreatív cuccokat vegyetek, érdemes azt is átnézni bevásárlás előtt.

3, Tornazsák: olyan válasszatok, ami strapabíró és minden belefér, ami a gyereknek tesiórára kell, a fehér pólótól a kényelmes tornacipőig. Nem mellékes, ha a dizájnért odavannak a kicsik.

Gyerekajándék

4, Kulacs és uzsonnásdoboz: Az iskolában szellemi táplálékot kapnak a gyerkőcök, de a testük táplálására is figyelni kell. Szerezz be egy praktikus, jó minőségű kulacsot és egy jól záródó uzsonnás dobozt. Ma már olyan jópofa mintásakat és mesefigurásakat is lehet kapni, hogy szinte választani sem fogtok tudni, hogy melyik a legmenőbb!

 

Gyerekajándék

5, Új iskolatáska: Nem is kérdés, hogy ebből is jó minőségűre lesz szükség! Jöhet egy merev falú táska, aminek a belső terét úgy tudjátok rendszerezni, hogy minden a helyén maradjon, vagy a nagyobbaknak egy praktikus hátizsák?

Gyerekajándék

Tipp: „de nehéz az iskolatáska” – ha ti is így érzitek, érdemes gurulós táskákat is kipróbálni és esetleg ilyet választani, hiszen így a legkisebbeknek nem kell cipekedni.

Gyerekajándék

Most azt gondolod, ezekért a holmikért le kell járnod a lábad, mert a sokadik üzletben sem fogsz tudni mindent kipipálni a listán? Akkor hadd mondjunk egy helyet, ahol mindent megtalálsz. Gyertek el a Fashion Trend Centerbe a gyerekekkel, ahol a Gyerekajándék boltban mindent be tudtok szerezni egy helyen, pénztárcabarát árakon.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.