Skip to main content
Blog

5 csodás tavaszi-nyári alkalom, amire segítünk ruhát találni

Ballagás, esküvő, keresztelő? Bármilyen eseményre szeretnél új alkalmi szettet, nálunk szinte biztosan megtalálod!

 

Tavasz végén, nyár elején sok olyan szuper eseményre kerül sor, ahová nincs mese: elő kell venni az oda illő alkalmi szetteket. Ha még nem tudod, mit viselj a közelgő családi, baráti vagy céges alkalomra, segítünk egy kicsit – íme, öt elegáns esemény, és néhány tipp, hogy mit viselhetsz ezeken.

 

Alkalmi szettek a ragyogó megjelenésért

 

1, Esküvő – Bár esküvői vendégként olyan színeket, mint a fehér, a fekete vagy a vörös el kell felejtened, nézd a dolog jó oldalát: megnyílik az út a bájos virágos ruhák, vagy a magával ragadó zöldek előtt. Egy ilyen oldalt megkötős, pántos ruhában ellenállhatatlan leszel! Ráadásul szuper befektetés is, mert utána még sok más alkalomra is viselheted.

KOKO -be pretty-

2, Ballagás – Ahogy a ballagóknak, úgy a vendégeknek sem illik túl kihívóan öltözködni egy ballagásra. Egy visszafogott színű – például sötétkék –, különleges részletekkel gazdagított ruhával, vagy egy pink-fehér, blézer-nadrág kombóval viszont nem fogsz mellélőni.

KOKO -be pretty-

3, Keresztelő – Akár keresztanya leszel, akár vendég, szuper választás lehet egy térd alatt érő, egyszínű ruha, ami takarja a válladat és követi az alakodat. Fontos viszont, hogy a cipőd legyen kényelmes, mert még az is lehet, hogy óriási játékba, fogócskába bonyolódsz majd a legkisebbekkel.

KOKO -be pretty-

4, Céges találkozó, vacsora – Sok munkahelyen nem csak karácsonyi bulikat szerveznek, hanem nyári összejöveteleket is. Ha ez a találkozó mondjuk egy elegáns vacsora, egy színes blézer-nadrág kombinációval, vagy egy sikkes hófehér szettel nem foghatsz mellé.

Nude Fashion

KOKO -be pretty-

5, Elegáns koktélparti – Ha egy barátod koktélpartival szeretné ünnepelni a születésnapját, szervezzétek az egyik menő rooftop barba, ahonnan egy-egy színes koktéllal a kezetekben csodálhatjátok a naplemente, majd az éjszaka fényeiben fürdőző Budapestet. Egy ilyen estére egy visszafogott, de elegáns, pántos, földet söprő fekete ruha lehet a tökéletes választás!

Nude

Megvan, mit veszel fel? Akkor már csak be kell szerezni! Gyere el hozzánk a Fashion Trend Centerbe, és válogass kedvedre üzleteink kínálatából! További alkalmi ruha kínálatunkból ízelítő: https://fashiontrendcenter.hu/outlet/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.