Skip to main content
Blog

5 csodás tavaszi-nyári alkalom, amire segítünk ruhát találni

By 2023-04-27május 8th, 2023No Comments

Ballagás, esküvő, keresztelő? Bármilyen eseményre szeretnél új alkalmi szettet, nálunk szinte biztosan megtalálod!

 

Tavasz végén, nyár elején sok olyan szuper eseményre kerül sor, ahová nincs mese: elő kell venni az oda illő alkalmi szetteket. Ha még nem tudod, mit viselj a közelgő családi, baráti vagy céges alkalomra, segítünk egy kicsit – íme, öt elegáns esemény, és néhány tipp, hogy mit viselhetsz ezeken.

 

Alkalmi szettek a ragyogó megjelenésért

 

1, Esküvő – Bár esküvői vendégként olyan színeket, mint a fehér, a fekete vagy a vörös el kell felejtened, nézd a dolog jó oldalát: megnyílik az út a bájos virágos ruhák, vagy a magával ragadó zöldek előtt. Egy ilyen oldalt megkötős, pántos ruhában ellenállhatatlan leszel! Ráadásul szuper befektetés is, mert utána még sok más alkalomra is viselheted.

KOKO -be pretty-

2, Ballagás – Ahogy a ballagóknak, úgy a vendégeknek sem illik túl kihívóan öltözködni egy ballagásra. Egy visszafogott színű – például sötétkék –, különleges részletekkel gazdagított ruhával, vagy egy pink-fehér, blézer-nadrág kombóval viszont nem fogsz mellélőni.

KOKO -be pretty-

3, Keresztelő – Akár keresztanya leszel, akár vendég, szuper választás lehet egy térd alatt érő, egyszínű ruha, ami takarja a válladat és követi az alakodat. Fontos viszont, hogy a cipőd legyen kényelmes, mert még az is lehet, hogy óriási játékba, fogócskába bonyolódsz majd a legkisebbekkel.

KOKO -be pretty-

4, Céges találkozó, vacsora – Sok munkahelyen nem csak karácsonyi bulikat szerveznek, hanem nyári összejöveteleket is. Ha ez a találkozó mondjuk egy elegáns vacsora, egy színes blézer-nadrág kombinációval, vagy egy sikkes hófehér szettel nem foghatsz mellé.

Nude Fashion

KOKO -be pretty-

5, Elegáns koktélparti – Ha egy barátod koktélpartival szeretné ünnepelni a születésnapját, szervezzétek az egyik menő rooftop barba, ahonnan egy-egy színes koktéllal a kezetekben csodálhatjátok a naplemente, majd az éjszaka fényeiben fürdőző Budapestet. Egy ilyen estére egy visszafogott, de elegáns, pántos, földet söprő fekete ruha lehet a tökéletes választás!

Nude

Megvan, mit veszel fel? Akkor már csak be kell szerezni! Gyere el hozzánk a Fashion Trend Centerbe, és válogass kedvedre üzleteink kínálatából! További alkalmi ruha kínálatunkból ízelítő: https://fashiontrendcenter.hu/outlet/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.