Skip to main content
Blog

5 álomszép stílus, amelyekkel a báli szezon szépe lehetsz

By 2022-02-10No Comments

Itt a báli szezon, vele együtt a ruhaválasztás időszaka is. Nem tudsz dönteni, milyen legyen a báli ruhád? Hadd segítsünk eldönteni: már mutatjuk is a szerintünk legszebb ruhákat!  

 

A bálok mindig is a mulatságról és a szebbnél szebb ruhákról szóltak, és nincs ez másként manapság sem. Ha idén végre te is eljutsz egy ilyen elegáns összejövetelre, szinte biztos, hogy már feltetted a legfontosabb kérdést: mit vegyél fel?

 

Nem vagy vele egyedül, a legtöbben elég nehezen tudunk dönteni, hiszen bőséges a választék az üzletekben, olyan könnyű elbizonytalanodni, tanácstalanná válni…

 

Hogy idén veled ez ne történjen meg, és ne kelljen sorra járnod a butikokat, van egy tippünk: gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol a báli szezon legszebb ruháit is megtalálod. Mi most összeszedtük a szerintünk legszebb stílusokat és darabokat, hogy megkönnyítsük neked a döntést.

 

Ezek lehetnek 2022 legszebb báli ruhái

 

1, Az örök klasszikus – Ha az egyszerűség híve vagy, ez a csipkével díszített fekete overál tuti választás. Tedd elegánssá arany kiegészítőkkel, és hagyd érvényesülni mellette a bőröd természetes ragyogását!

Edyna Modell

2, Királynői viselet – Ebben a királykék estélyiben az éj királynője lehetsz.

Nude Fashion

3, Az extravagáns – Ne félj a kevésbé megszokott színektől, mintáktól sem!

Koko -be pretty-

Nude Fashion

4, A virágszál – Legyél az est legszebb virágszála, viselj bátran virágmintát!

Nude Fashion

5, Romantikus vagy szexi? Mutasd meg a romantikus vagy a szexi éned, vagy azt, amilyen lenni szeretnél. A választás a tied!

Edyna Modell

Megtetszett valamelyik ruha? A Fashion Trend Centerben megtalálod! Gyere el, próbálgass és vásárolj kedvedre. Aztán ne lepődj meg, ha az új ruhádban te leszel a bál szépe!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.