Skip to main content
Blog

4 szuper tipp őszre a barna cuccok helyett

Itt van az ősz, itt van… a barna szín? Ha nem akarod, hogy visszalopakodjon a gardróbodba, mutatjuk, milyen szuper árnyalatokat, kombinációkat viselhetsz helyette!

 

  1. Törtfehér – Ki mondta, hogy az ősz beköszöntével egyből a sötétszínű holmiknak kell elfoglalniuk a gardróbodat? Maradhatnak a nyáron is viselt fehérek, de válaszd inkább a törtfehér vagy krémfehér árnyalatot.

Impress Fashion 

LGL Brand

  1. Fekete-fehér – A monokróm nemcsak örök divat és mindig elegáns választás, de egy ehhez hasonló szett abban is segíthet, hogy egy könnyed nyári ruha lengeségét, játékosságát átcsempészd a melegebb őszi napokra.

Impress Fashion

  1. Szürkület – Egy egyszerű szabású ruha vagy klasszikus vonalú kabát mindig jó választás ebben a színben, mert a kiegészítőket kedved szerint variálhatod hozzá, így pillanatok alatt változtathatsz a megjelenéseden – lehetsz vagány városi hercegnő, dolgozó lány vagy akár elegáns díva is. Melyiket választanád?

LGL Brand

  1. Ne félj a színektől – Ne a megszokott pirosra vagy barnára gondolj! A tengerészkék, az égetett narancs, a khaki vagy a sötét olívaszín idén ősszel igazán trendi választás lehet, találd meg a hozzád legjobban illőt.

LGL Brand

Impress Fashion

 

Te mit szerzel be először az őszre? Akár van ötleted, akár nincs, gyere el a Fashion Trend Centerbe, nézz szét, és shoppingolj kedvedre. A fenti ruhákat is megtalálod a földszinti üzletek kínálatában, de a széles választékban további kincsekre is lelhetsz. ;)

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.