Skip to main content
Blog

4 szuper őszi lakberendezési tipp

Ha az ősz a kedvenc évszakod, akkor biztosan már most várod. Miért ne kezdhetnéd el máris őszi díszbe öltöztetni az otthonod? Szuper őszi lakberendezési tippekkel segítünk benne!

 

  1. Őszi színek – Ki ne esne azonnal szerelembe az ősz legszebb színeivel? Jön a földszínek, a narancssárgák, bordók, konyak- és padlizsánszínek, okkerek szezonja. Ezeket öröm lesz becsempészni az otthonodba! Egy-egy ilyen színű kiegészítővel azonnali hatást érhetsz el, de ha valami látványosabbra vágysz, akkor tapétázz! Ha csak egy-egy kisebb falfelületnek adsz új külsőt, nem is kerül majd olyan sokba.

 

Tipp: a Majidi tapétánál szebbnél szebb színek, minták, anyagok várnak.

tapéta

 

  1. Engedd be a fényt – Az ősz sok szuper dolgot tartogat, de arra is fel kell készülnöd, hogy sajnos a nappalok egyre rövidülnek. A napsütéses órákat használd hát ki minél jobban! Ne tedd még fel a nagy, nehéz téli sötétítőfüggönyöket. Inkább könnyű, jó fényáteresztő textíliákat vagy pillanatok alatt felhúzható árnyékolókat használj.

 

Tipp: a Laurea Design Studiónál árnyékolásra is szuper ötleteket találsz!

árnyékoló

 

  1. Kuckózz be – Jön a bekuckózás időszaka, amihez két dologra lesz szükséged: egy szuper kanapéra és kényelemfokozó kiegészítőkre – díszpárnákra, takarókra, stb.. Aztán már csak azt kell eldöntened, hogy a kedvenc sorozatod indítod-e el, vagy egy könyvet veszel le a polcról.

 

Tipp: találd meg új kanapéd az Omega Mőbel bútorház kínálatában!

kanapé

 

  1. Középpontban az étkezés – Sokan halasztják őszre a konyhafelújítást, aminek több oka is lehet. Például, hogy a munkára már nincs olyan meleg, mint nyáron, de az idő még mindig kellemes. Vagy az, hogy úgyis az őszi-téli időszakban vagyunk többet otthon, ilyenkor többet használjuk a konyhát, és a közös étkezések is jobban fókuszba kerülnek.

 

Tipp: az UniQitchen konyhastúdiónál mindent megtalálsz, ami egy szuper új konyhához kell.

konyha

 

Tudtad?

Akár kisebb, akár nagyobb változtatáson gondolkodsz, a Fashion Trend Centerben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. Válogass a szebbnél szebb tapéták, lakástextíliák közt, vagy újítsd fel a fürdőszobát! Új bútorokat szeretnél? Itt kiváló minőségű termékeket találsz elérhető árakon – legyen szó a lakás bármely pontjáról, a konyhától a kertig.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.