Skip to main content
Blog

3+1 tipp, hogy felkészülten várd az igazi telet

Vigyázz, kész, havazás – várd te is felkészülten a meteorológusok által emlegetett téliesebb időjárást, segítünk benne!

 

Akár vártad, akár nem, a meteorológusok szerint lassan ideér az igazi tél – a következő napokra már többfelé jósolnak havazást.

 

Hogy erre a ruhatárad még nincs felkészülve? Pánikra semmi ok, hiszen még bőven beszerezheted a melegebb ruhákat, cipőket – mindazt, ami a téli időjáráshoz kell.

 

  1. Ami elengedhetetlen a hóban, hidegben, az egy szuperkényelmes, jó meleg bakancs. Nincs is jobb, mint amikor akár órákig is sétálhatsz a hóesésben, vagy akár hóembert is építhetsz, de a lábad még mindig nem fázik!

Marangona (Liu Jo)

Marangona (Moschino)

Via Nicoletta

Dress Bar Women

 

  1. A másik, amit most mindenképp érdemes beszerezned, az egy melegebb kabát: szuper fazonok és izgalmas színek közül válogathatsz!

Tr Moda

Dress Bar Women

Nude Fashion

Miss Trendi

Xoxo Fashion

 

  1. Ha a fentiek már megvannak, akkor is meglepheted magad néhány melegebb holmival, például egy szép kötött ruhával vagy pulcsival.

Süel

Divas Italiana

Impress Fashion

 

+1: És ne feledd, amit Anyukád is mindig mondogat: sál, sapka, kesztyű. Ha ezekből úgy érzed, ideje újat beszerezned, akkor ne is késlekedj, mert a végén még lemaradsz a legszebbekről!

CCC

Solo Collection

 

Extra tipp: számos üzletben elkezdődött már a téli leárazás, szóval most érdemes igazán új, pihe-puha, meleg téli kedvencekre vadásznod! 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.