Skip to main content
Blog

3+1 szuper tipp: így készülj fel az őszre!

A legszínesebb, legillatosabb, sőt, sokak szerint az egyik legszebb évszak az ősz – adunk néhány tuti tippet, hogy egészséges maradj, és még jobban élvezd minden pillanatát.

 

Azt már mondanunk sem kell, hogy a gondtalan, kellemesen meleg nyári napok után, a hűvösebb, csapadékosabb ősz közeledtével nem árt jobban odafigyelni magadra, külsőleg-belsőleg is felkészíteni magad az új évszakra. Lássuk, mi mindent érdemes megfogadni egészséged és jólléted érdekében erre az időszakra!

 

  1. A kulcsszó: immunerősítés – Ha el akarod kerülni a megfázást és a súlyosabb betegségeket – márpedig ki ne akarná megúszni ezeket, ugye? –, akkor a nyári carpe diem után most mindenképp helyezz nagyobb hangsúlyt az immunerősítésre.

 

Tipp: A C- és D-vitamin, a tea- és levesfogyasztás, az elegendő alvás, na meg a rendszeres kirándulások a szabadban hatékonyan megerősíthetik az immunrendszeredet.

 

  1. Bőr– és hajápolás – bízd a profikra! – A nyári napozás, strandolás, medencézés megviselte a bőrödet és a hajadat? Itt az ideje, hogy rendbe hozd. De ahelyett, hogy otthon nekifognál kísérletezni, és netalán még rosszabbá válna a helyzet, mi azt javasoljuk, hogy bízd inkább a profikra magad!

M&D Premium Skincare Referencia Kozmetika

 

Tipp: a Fashion Trend Center szépségszalonjaiban profi szakemberektől kaphatsz hasznos tanácsokat, illetve javaslatokat arra nézve, mi lenne a legjobb a bőröd és a hajad számára.

 

  1. Sportolj! – A kirándulások immunerősítő hatását fent már említettük, de azt biztos te is hallottad már, hogy a mozgásnak így általában véve is szuper hatásai vannak az egészségre nézve. Neked is sokat segíthet az őszi immunerősítésben egy kis sport! Nincs még kedvenc mozgásformád? Akkor adj esélyt valami újnak! Kiránduláshoz, túrázáshoz pedig minőségi kiegészítőket találsz Outdoor House üzletünkben a földszinten!

Outdoor House

 

Spider Falmászó Központ

Tipp: megnyílt a Spider Falmászó Központ a Fashion Trend Centerben, ahol a falmászás mellett más érdekes sportokat is kipróbálhatsz, a gerinctornától a spinningen át a TRX-ig.

 

 

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.