Skip to main content
Blog

3 tipp a komfortos és stílusos dolgozósarokért

Így teremtsd meg az ideális helyszínt az otthoni munkavégzéshez!

 

A kialakult helyzet miatt sokan otthonról dolgozunk, de kevesen olyan szerencsések, hogy a lakásukban is saját iroda vagy dolgozószoba állna rendelkezésükre. Márpedig az sem opció, hogy egész nap az ágyban heverészve, a laptopot ide-oda pakolgatva próbálunk haladni a feladatainkkal… kell egy hely, ahol ugyanolyan hatékonyan tudunk a munkánkra koncentrálni, mintha bent ülnénk az irodában.

 

Hogy mi a megoldás? Egy saját kis dolgozósarok, amit egy kis találékonysággal te is könnyedén kialakíthatsz. És mi is segítünk benne – nem is egy, hanem mindjárt három jó tanáccsal!

 

  1. Találj egy nyugodt, kényelmes, világos helyet

Ha van otthon íróasztalod, akkor nem is kell tovább keresgélned, honnan tudnál dolgozni. Ha nincs, akár a konyhaasztal, egy csendes zug a nappaliban vagy a pihenősarok is új funkciót kaphat. A lényeg, hogy kényelmes és jól megvilágított hely legyen, és persze, hogy ott senki és semmi ne vonja el a figyelmed a feladataidról.

Majidi Tapéta

Laurea Design Stúdió

  1. Ne zsúfold túl

A dolgozósarkod legyen komfortos, letisztult, praktikus. Kevés holmival vedd magad körül, és csak olyasmik legyenek a kezed ügyében, amiket tényleg használsz – például laptop, telefon, határidőnapló, kék toll. Ha egyszerre három csomag színes post-it, szövegkiemelők tucatjai és üres kávésbögrék közt ücsörögsz, akkor biztosan el fogsz kalandozni.

Majidi Tapéta

  1. Trendi kiegészítők

Ki mondta, hogy az otthoni „irodád” nem lehet stílusos? Nagyon is az lehet, ha egy szép vázát, egy különleges lámpát vagy egyéb dísztárgyat helyezel el a közeledben. Arra figyelj, hogy ne halmozd ezeket, mert túlzsúfolttá tehetik a teret, hanem csak egyet-kettőt válassz.

Majidi Tapéta

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.