Skip to main content
Blog

3 tévhit a testhezálló ruhákról

Ha eddig a következők miatt nem mertél testhezálló ruhát hordani, akkor itt az idő, hogy változtass.

 

  1. „A passzos rucik csak a vékony lányoknak állnak jól” – Ha a számodra legmegfelelőbb fazont választod, akkor teltebb idomokkal vagy akár egy kis súlyfelesleggel is szupercsinos lehetsz egy testhezálló ruhában. Keresd az öves darabokat, és kérd az eladók segítségét.

  1. „Nem szellőznek jól, emiatt nyáron nem a legjobb választás” – Manapság már kiváló minőségű, szuper anyagú passzos rucikat szerezhetsz be, amelyek a kánikulában is jól szellőznek.

  1. „Folyton arra figyeljek, hogy alul vagy felül villan-e ki belőle valamim?” – Ha az alakodnak, méretednek, stílusodnak és igényeidnek megfelelő ruhát választod, nem kell ettől tartanod. Nem minden testhez simuló darab kihívó. Ha pedig az zavar, hogy hátul felcsúszhat, ne csak a klasszik ruha fazonban gondolkodj: beszerezhetsz akár egy divatos overált is!

 

Ha még nincs elképzelésed, vagy bizonytalan vagy, mi állna jól neked, akkor nézz körül a Fashion Trend Centerben alaposan, és próbálj fel több modellt, mielőtt választanál.

 

A TR Moda üzletében például nemcsak bő választékkal várnak – többek közt a fenti darabokat is megtalálod náluk –, hanem az eladók hozzáértő tanácsokkal is tudnak segíteni, hogy melyik passzos ruci lenne számodra a legelőnyösebb.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.