Skip to main content
Blog

3 táska trend, amely mindenütt jelen lesz 2019 őszén

By 2019-10-17No Comments

Már sokan beszereztük az őszi pulcsikat, kabátokat, csizmákat, de mi a helyzet a táskákkal? Neked van már kedvenc őszi darabod? Ha még nem, az alábbiak közt biztosan megtalálod legújabb „táskaszerelmedet”, és alig várod majd, hogy a tied legyen!

 

Merészebb színek és formák – Egy időre tedd el a szekrény mélyére a klasszikus fekete táskádat, és ess szerelembe az őszi leveleket idéző színekkel, egyedi formákkal. Egy ilyen mutatós darab nemcsak egy elegáns fekete ruhát varázsolhat izgalmasabbá, hanem egy hétköznapi, „rohangálós” összeállításnak is szuper kiegészítője lehet.

Lili Bags

Különleges körtáska – Ha már beleszerettél a körtáskákba, de még halogatod új kedvenced beszerzését, akkor itt a remek alkalom, hogy végre a tettek mezejére lépj. És ha már így teszel, legyél bátor: válassz egy színes vagy (mű)szőrmés darabot. Ezek garantáltan feldobják majd a legszürkébb őszi hétköznapokat is!

Lili Bags

Egy igazi klasszikus – Inkább egy hagyományos táskatípusnál maradnál? Az őszi beszerzőkörutadról akkor sem kell csalódottan, üres kézzel hazatérned. Válassz egy szép barna, kiváló minőségű lovaglótáskát, ami sportos és elegáns szettjeidhez is szuperül passzol majd!

Lili Bags

Ha kedvet kaptál egy, vagy akár több új táska beszerzéséhez, gyere el a Fashion Trend Centerbe, és válogass kedvedre földszinti üzleteink kínálatából!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.