Skip to main content
BlogEgyéb

3 szuper tipp, hogyan viseld a bőrhatású holmikat ősszel

Stílusosak, kényelmesek és mindig divatosak – nem is csoda, ha te is alig várod, hogy beszerezz néhány új bőrhatású cuccot őszre. Ehhez, illetve ezek kombinálásához adunk most egy kis inspirációt.

 

  1. Alul bőr – Megfigyelted már, hogy a legtöbben inkább felül viselünk bőr- vagy bőrhatású holmikat? Gondolj csak a különböző felsőkre, bőrdzsekikre. De idén ősszel, ha picit merész vagy, fordítasz egyet a dolgokon, és beszerzel egy bőrhatású nadrágot. Az eredmény magáért beszél majd, vagányságod pedig nem marad észrevétlen – biztos, hogy mindenhol megfordulnak majd utánad! ;)

Impress

 

  1. Az ördög a részletekben… – Szinte bármilyen szettet elegánssá vagy vadóccá varázsolhatsz néhány bőr kiegészítővel: a te kedvenc őszi ruhádhoz is biztosan illene egy bőrcipő, bőrtáska, bőrdzseki – vagy akár ez a három, így együtt.

 

Impress

 

  1. Bőrruha „újratöltve” – Ha bőrhatású ruciba bújnál, nem kell feltétlen szexi, kivágott miniben gondolkodnod, és a feketét is zárójelbe teheted. Ugyanis idén ősszel hódítanak az elegánsabb fazonok, és az üzletek kínálatában már korántsem csak feketéket találsz!

AnnaRita

TR Moda

 

Megtetszettek a bőrhatású holmik, de még nem tudod, melyik illene legjobban hozzád? Akkor kapd fel a maszkod, és gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol a földszinti üzletek gazdag választékában biztosan te is megtalálod az új kedvenceidet! Kiváló minőségű, nem tucatcuccok várnak, pénztárcabarát árakon.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.