Skip to main content
Blog

3 szuper haj- és körömtrend idén nyárra

Itt a nyár, ideje egy kis köröm- és frizurafrissítésnek: már mutatjuk is, milyen szupermenő trendek közül válogathatsz, ha nálad is épp ez a cél.

 

Feldobnád kicsit a megjelenésed, vagy nagyobb változásra vágysz? Bármi is a célod, a nyár ideális időszak a megvalósításához: ebben az évszakban valahogy bátrabbak vagyunk, jobban előmerészkedünk a csigaházunkból, merészebben nyúlunk a színekhez is.

 

És persze, ha már változtatsz – akár kis stílusfrissítésre, akár totális megújulásra kerül is sor –, nem árt áttekinteni a legszuperebb nyári frizura- és körömtrendeket, hátha ezek is inspirálnak a megújulásra!

 

3 hajtrend, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül 2022 nyarán

 

  1. Az örök divat: az ombre – Ha nyári hajtrendek, akkor elsők közt jöhet szembe veled is az ombre. A legbulisabb évszakban bevállalnád valami különleges színben?

 

 

View this post on Instagram

 

Shared post on

 

 

  1. Mindenki kedvence, a long bob – Ezzel a szuper hajvágással nemcsak felfrissítheted a megjelenésedet, de nagy melegben is sokkal praktikusabb lehet, mint a leengedett hosszú fürtök.

 

 

View this post on Instagram

 

Shared post on

 

 

  1. Réteges frizura – Egy másik trend, ami szinte mindenkinek jól áll, mert épp az a lényege, hogy személyre szabottan alakítja ki a fodrász: úgy vág rétegeket a hajadba, ahogy az számodra a legelőnyösebb.

 

 

View this post on Instagram

 

Shared post on

 

 

3 szuper körömtrend az idei nyárra

 

  1. Ombre a körmeiden is – A színátmenetes festés nemcsak a frizurádon menő, sőt, az idei nyár egyik slágerét jelentik az ombre körmök. Ezek két szín egymásba mosódásával érhetők el, és a végeredmény elég mutatós lesz!

 

 

View this post on Instagram

 

Shared post on

 

 

  1. Pasztellszínek skálája – Ha bejön a pasztell, de nem tudsz dönteni, ez lesz a kedvenc körömtrended: válassz többféle pasztellszínű lakkot, és variáld bátran. Akár minden körmöd lehet más-más színű!

 

 

View this post on Instagram

 

Shared post on

 

  1. Minták minden mennyiségben – Halmoznád a színeket, mintákat? Idén nyáron megteheted. Mennyiségi korlát nincs, de arra azért ügyelj, hogy minden kiválasztott motívum férjen el a körmeiden. ;)

 

 

View this post on Instagram

 

Shared post on

 

Már megvan, melyik haj- vagy körömtrend jön be, de még nem tudod, hová mehetnél, hogy meg is csináltasd? Gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol a Beauty Trend Fodrászatban a frizurádat és a körmeidet is igazi profik veszik kezelésbe.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.