Skip to main content

A szépen kiegyenesített vagy begöndörített hajadat, a lakásból kilépve, a szél egy szempillantás alatt tönkreteheti. Szeles időben sokszor sajnos a hajlakk sem jelent biztosítékot, éppen ezért hoztunk neked három szélbiztos hajtrendet, amellyel garantáltan nem fogsz szélfutta frizurával érkezni a munkahelyedre.

  1. Lófarok, kicsit másképp

2018 őszén is sokszor szembe kell menned a széllel! Ilyenkor rögtön a hajgumid után nyúlsz és a legegyszerűbben, leggyorsabban felfogod a hajadat. Stílusos megjelenésedhez, azonban stílusos hajviselet dukál! Éppen ezért turbózd fel egy kicsit ezt a frizurát!  A hajgumira feltekert tincs és a fejtetőn kicsit megtupírozott haj, máris más hatást kelt és nem lesz unalmas a jól bevált lófarok.

 

 

  1. Fonatok

A fonott haj idén nem csak a nyár folyamán, de ősszel is nagyon trendi viselet. Rengeteg változata létezik, így csak rajtad múlik, hogy melyiket választod. Nagyon praktikus, hiszen akár napokig nem kell foglalkoznod a tökéletes frizura elkészítésével. Túléli a szeles időt, de még az edzőtermet is!

 

 

  1. Laza konty

Az egyik legkifinomultabb szélbiztos hajtrend, a konty. Eddig csak esküvőkre vagy különleges alkalmakra tudtad elképzelni ezt a frizurát? Nos, ezen túl a mindennapokba is bátran beiktathatod, főleg ha szelesre fordul az idő. Irodai outfitedhez, de akár utcai megjelenésedhez is tökéletes választás.

 

Te is szeretnél egy igazán stílusos és trendi hajat magadnak? Látogass el a Fashion Trend Center földszintjén található Beauty Trend Fodrászatba!

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.