Skip to main content

„Hamupipőke a bizonyíték arra, hogy egy új cipő igenis megváltoztathatja az életedet.” – Hamupipőke.

Te is egyetértesz ezzel az idézettel? Most megmutatjuk az idei must have cipőket, melyek akár Neked is mesebeli változást hozhatnak az életedben. Íme a női cipő divat 2018-ban:

  1. Sneaker

Igaz, nyakunkon a nyár és vele együtt a kánikula, de egy trendi zárt cipőre mindenkinek szüksége van, még a melegebb időben is. Idén hódítanak a fehér sneakerek, melyek nem csak kényelmesek, de színükből kifolyólag, nagyon praktikusak, hisz viselj bármilyen színt, a fehér passzolni fog hozzá. Ha pedig még stílusosabb szeretnél lenni, válassz egy olyan darabot, melyet szegecsek vagy minták díszítenek. Rövidnadrággal vagy egy sportosabb egybe ruhával nem is olyan meleg viselet, igaz?

 

Dress Bar Women

  1. Gyöngyök

Az idei ruhadivatban nagy szerepet játszanak a gyöngyök. De mi a helyzet a lábbelikkel? Nos, a női cipő divat 2018-ban ugyanezt a vonalat képviseli. Legyen az egy papucs vagy egy szandál, mindegyiken nagyon jól mutatnak, és nagyon stílusos leszel velük. Amire azonban még figyelj, hogy a választott darab vastag talppal rendelkezzen, hisz idén ez a befutó.

Via Nicoletta

  1. Nude körömcipő

A kényelmes sportcipők és szandálok mellett, elengedhetetlen darab egy elegáns körömcipő is. Ahogy a ruhák terén, úgy ennél a magassarkúnál is a nude vagy a pasztellszín mellett érdemes döntened. A fazonját tekintve pedig, a hegyes orr, a 10 cm-nél alacsonyabb sarok és a platform nélküli dukál. Igazi must have cipő, mely a Te gyűjteményedből sem hiányozhat!

 

B&P Moda

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.