Skip to main content
Blog

3 jó ok, amiért neked is kell egy lezser ruha

Még nem késő frissíteni a nyári ruhatáradat, de ha már csak egy-két holmira ruháznál be, akkor egy oversize ruha mindenképp kerüljön a kosaradba. Hogy miért? Mondjuk és mutatjuk.

 

  1. Itt a nyár, az év legforróbb napjaiban pedig ki szeretne szűk holmikba préselődni? Ugye, hogy te sem? Válassz inkább egy lezser, vékony anyagú, jól szellőző ruhát. Ez nemcsak közérzetednek, hanem a bőrödnek is jót fog tenni!

  1. Azonnal megoldja a „mit vegyek fel” kérdést, szinte bármilyen alkalomra: sétálhatsz benne a vízparton, elmehetsz koktélozni a csajokkal, de akár munkába vagy ügyintézéshez is felkaphatod.

  1. Akkor sem kell aggódnod, ha kicsit több fagyi vagy dinnye csúszott volna le mostanság, és nem vagy tökéletesen elégedett az alakoddal – a lezser fazon egyik előnye, hogy ápol s eltakar.

 

Megtetszett valamelyik a fenti ruhák közül? Akkor van egy jó hírünk: ha a Fashion Trend Centerben sétálgatva megkeresed a Swan üzletét, ott fel tudod próbálni, illetve be tudod szerezni ezek közül bármelyiket. Illetve a kínálatban keresgélve további kincsekre lelhetsz.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.