Skip to main content

Bár még tart a nyár, de előbb-utóbb megérkezik az ősz, átírva valamelyest a bőrápolási rutinunkat. Lássuk, mit érdemes tudni a témában!

Készítsd fel bőrödet az őszre, segítünk benne!

Ezeket a sorokat talán még a medence partján olvasod, kihasználva az utolsó igazán forró nyári napokat. De hamarosan csillapodik a nagy meleg, néhány héten belül pedig megérkezik az igazi ősz, itt az ideje a nyári bőrápolási rutinodat néhány új összetevővel kiegészíteni.

Őszi bőrápolás: hogyan készítsd fel bőrödet az őszre?

  1. Fontos marad a fényvédelem: Bár ősszel már nem süt olyan erősen a nap, azért erős lehet a fény, és az UV-sugárzás sem marad abba (felhős-esős időben sem!). Ezért továbbra is használj kiváló minőségű, UVA-szűrőt is tartalmazó hidratálókat minden nap, hogy megóvd bőrödet az öregedéstől.
  2. Tápláld a bőröd! A nyári bőrápolási rutinod abból állt, hogy reggel felkentél egy könnyű nappali krémet, és a fényvédőt sem felejtetted el? Ősszel a megfelelő fényvédelmen túl a hatóanyagokban gazdagabb, sűrűbb, krémesebb, ápoló formulákat keresd. Ami pedig az összetevőket illeti, a hialuronsav és a C-vitamin lesznek idén is a szezon slágerösszetevői. Ha száraz a bőröd, egy tápláló szérum és egy összetevőkben gazdag arcolaj lesz a hűvösebb, szeles reggeleken a legjobb barátod!
  3. Bízd szakemberre: Még nem akarsz az őszre hangolódni, inkább élveznéd a szeptemberi napsütést? Hogy ennek árnyoldalait ne kelljen a saját bőrödön megtapasztalnod, fordulj szakemberhez, akivel átbeszélhetitek, mire van igazán szüksége a bőrödnek. Ilyen szuper hely például nálunk, a Fashion Trend Centerben az M&D Premium Skincare, ahol prémium minőségű termékekkel, kezelésekkel várnak minden évszakban, elérhető árakon. Érdemes benézni hozzájuk, mert frissítő, revitalizáló arckezeléseik után magabiztosan élvezheted a szeptemberi napsugarakat, de ha szépséged vagy arcbőröd fiatalságának megőrzése a cél, akkor is ugyanolyan jó helyen jársz, mintha a közelgő őszre készítenéd fel a bőröd, profi segítséggel.

Főkép forrása: Shutterstock

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.