Táska – a nők jó barátja


Táska – a nők jó barátja

A kiegészítő, mely minden outfit nélkülözhetetlen darabja, és amiből egy sosem elég. A táska egy nő egyik elengedhetetlen kelléke, legyen szó egy clutch-ról vagy akár a legnagyobb kézitáskáról. Most bemutatjuk az idei év három legtrendibb darabját, nem csak táska imádóknak!

  1. Válltáska

Ez a fazon örök divat a táskák terén. Kényelmes, és méretét tekintve, bátran pakolhatsz bele. Az idei női táska trendek pedig a nude színeket követelik, úgyhogy érdemes emellett döntened. És ahogy a ruhák terén, úgy a táskáknál is a gyöngyökkel díszített darabok a tuti befutók. Letisztult, így egy merészebb ruhával könnyen párosíthatod.

Illusion Fashion

  1. Hátizsák

A tavalyi évben berobbant és még 2018-ban is rendkívül divatos hátitáska minden, a kényelmet szerető nő nagy kedvence. Hátadon viselve, szinte észrevétlenül dobja fel egy-egy szettedet. Egyre inkább a kisebb méretűek válnak divatossá, színét tekintve, pedig nyugodtan választhatod a világos vagy sötét változatát is. Szegecsekkel feldobva például nagyon vagány darab, ugye? Csak kapd fel a hátadra, és hódítsd meg vele a világot!

XOXO Fashion

  1. Kézitáska

És hogy mi a valódi táska divat 2018-ban? A kis kézitáska, mely vállra akasztható pánttal is rendelkezik, nagyon trendi mostanában. Alkalomra és utcán is egyaránt megállja a helyét. Mérete miatt ne aggódj, hidd el, a legfontosabb dolgok bőven elférnek benne!

Lili Bags

 

Itt az alkalom, hogy kedvenc táskádat beszerezd, mert hatalmas árleszállítások vannak a Fashion Trend Centerben! 

2018. augusztus 31.-ig vagy a készlet erejéig.

+ There are no comments

Add yours