Üzletek

Összes ABCDEFGHiIJKLMNOPRSTUVWXZ

Camp David

CAMP DAVID – 2017 OCEAN RACE kollekció

A Clinton-csoport képviseletét a G-Com Hungary Kft. látja el Magyarországon, márkái előrendeléssel elérhetőek a hazai kiskereskedők számára is. A Camp David Formal Wear-kollekció vizuális koncepcióját az amerikai értékek, például a tolerancia és a sokféleség elfogadása inspirálta. Szenvedélyes, együttműködő, hiteles és a részletek iránt elkötelezett: ez jellemzi a német Clinton Grosshandels GmbH tevékenységét. A hazai forgalmazó kínál prompt árut is a Fashion Trend Center divat-nagykereskedelmi üzletközpontban lévő üzletében.
A Camp David legújabb kollekciója, az Ocean Race egy maximálisan kidolgozott, finom anyagokból álló válogatás, Camp David stílusjegyekkel színesítve. A márka Blue vonalának legfrissebb zászlóshajója, melyet az óceánok, a kalandvágy, a céltudatosság és az egyediség hívott életre. Azoknak a férfiaknak készült, akik nem félnek az ismeretlentől és mindent megtesznek céljaik elérésének érdekében! A kollekció frissessége a szemet gyönyörködtető színvilágnak köszönhető, melyben idén nagy szerepet kapnak a rózsaszín, a kék és a zöld árnyalatai.

SOCCX – TAVASZ 2017 OCEAN TRIP
A Soccx idén tavasszal ismét egy gyönyörű, minőségi kollekcióval indítja az évet. Az Ocean Trip a legfinomabb anyagokból és részlet gazdag kidolgozással készült. A nőiesség, a szabadság, a kalandvágy testesül meg minden egyes darabban. Színvilága a tavasz frissességét tükrözi, a citromsárga, a zöld, a kék és a szürke harsány árnyalataival. Tökéletes választás egyedi hölgyeknek!

Üzletszám:        1.022, 1.035, 2.062-2.064
Cégnév:             G-Com Hungary Kft.
Elérhetőség:       +36 20 842 0042
Facebook:         https://www.facebook.com/CampDavid.Magyarorszag

CAMP DAVID

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar