Üzletek

Összes ABCDEFGIJKLMNPRSTUVX

Süel


A ’90-es évek elején, pontosabban 1992-ben… vagyis immáron több, mint 20 éve hozta létre Csillag Zsuzsanna, a Süelt. Az első kollekció kötött és pamut kombinációkból születő modellekből állt, ami már akkor nagy sikert aratott a kereskedők körében. Azóta, folytatva a hagyományokat, továbbra is a kötött van a középpontban, de a modern irányvonalakat követve korántsem hagyományos fazonok a Süel kollekcióinak főszereplői.
Missziójuk, hogy a termékeiken keresztül megváltoztassák a kötöttről kialakult ódivatú és unalmas képet, ami még mindig sokaknak a fejében él.
Portfóliójukban minden megtalálható, amit csak a fonalak és a fantázia tárháza megenged, így a téli gyapjú poncsóktól kezdve, a tavaszi pamut csodákon át, a nyári fürdőruha hálókig bármit megtalálsz a Süelnél, ha a kötött világban gondolkozol! A színekben és anyagokban folyton megújuló márka csak egy dologban változatlan, az irány mindig ugyanaz. Az egyszerűbb néha több, de legyen egy pici “twist”, egy apró extra, egy leheletnyi csavar…

SÜEL

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Cégnév: Csillag Zsuzsanna
Üzletszám: 1081
Elérhetőség: 06 (30) 327 8680
Facebook: https://www.facebook.com/suelknitwear/?fref=ts
Weboldal: www.suel.hu