Ezek lesznek a tavasz legnagyobb make-up trendjei


Ezek lesznek a tavasz legnagyobb make-up trendjei

Friss menta árnyalatú szemhéjpúder, élénk ombré ajkak vagy fények az orcán.. Lesd el 2017 legmenőbb sminktrendjeit a kifutókról! Ezekért a tavaszi sminktippekért tuti, hogy odáig leszel!

1. Ombré narancs-vörös ajkak

Friss, energikus, fiatalos… Csak néhány szó, ami biztosan neked is eszedbe jut erről a sminkről! Nem lesz másra szükséged hozzá, mint egy cseresznye színű szájkontúrceruzára, matt narancs rúzsra és egy árnyalattal világosabb folyékony pigmentre. Miután egy ajakbalzsammal felpuhítottad az ajkadat, vidd fel az ajakkontúrt, ezután a matt rúzst, befejezésként az alsó ajkad közepére egy ecset segítségével kenj fel a pigmentből.

2. Hódít a vízfesték-smink

Mostantól nemcsak a manikűröd lehet menő pasztellszínű! Nyugodtan pingálj a szemhéjakra is elegáns, visszafogott levendula, vagy aqua (víz) árnyalatokat. Egyszerűen meseszép, nem igaz?

3. Két tónusú ajak

Percek alatt szupertendi sminket készíthetsz, ha bevetsz egy apró trükköt! Fess matt vörös árnyalatot a felső ajkadra, és egy élénk pink színt az alsó részre. Messziről lehet, hogy ugyanolyannak tűnik, de ha közelebbről megnézed annyira játékos az egész! Hamisítatlan party smink!

4. Csak természetesen!

Hogyan tudsz olyan sminket készíteni, amivel a hétköznapokat is beragyoghatod? Minden a részleteken múlik! Leheletnyi matt alapozó, az arccsontokon halvány rózsaszínű arcpír, nude szemhéjfesték és barackszínű szájfény.

5. Pink mindenhol

Tuti, hogy te is egy sor Youtube-videót végignéztél már, hogy ellesd a tökéletes kontúrozás titkát! A legújabb technika a „Draping”, amikor nemcsak az orcákat emeled ki egy pirosítóval, hanem a szemed sarkához közel eső területet is egy highlighter segítségével. Fogj egy rózsaszínű blush-t és highlightert, és néhány ecsetvonással készíts bájos, lolitás sminket!

6. A tenger színei a szemeken

El se tudod képzelni, hogy a legszebb sminkekhez néha csupán két dolog is elég, igaz? Pedig de! Ehhez a varázslatos menta árnyalatú szemfestéshez például csak egy fehér és egy zöld szemhéjpúderre lesz szükséged! Egyszerűen össze tudod mosni, csak az ujjaidat vagy egy ecsetet kell használnod!

Fotók: Pinterest