A kötött az új trend


A kötött az új trend

A kötött dolgokról, szinte biztos neked is a tél vagy a borús őszies napok jutnak eszedbe. De nem is gondolnád, hogy tavasszal vagy akár nyáron is lehet hordani ezeket a „meleg” darabokat, hisz a kötött ruha divat 2018-ban már most elkezdődött!

És hogy hogyan viseld? Most megmutatjuk!

Természetesen nem a vastag garbókról beszélünk, hanem a lenge, nyárias változatukról. A multicolor ruha idén is nagy szerepet játszik a divat világában, most azonban légy merész, és válaszd a kötött változatát. Szerintünk az egyik legkényelmesebb viselet.

Ha már unod a kis felkapós farmerkabátot, cseréld le egy kötött kardigánra! A hidegebb, záporos napokra vagy egy esti sétához tökéletes választás. Képviselheted benne a laza, sportosabb vagy akár a nőcisebb stílust is.

A casual look, azaz a hétköznapi, kényelmes viseletre szavazol inkább? Akkor a farmer shortodhoz válassz egy vékony, kötött felsőt. De figyelem, ne öltözz alá! És hogy melyik szín mellett dönts? Nyilvánvalóan a tavaszi pasztellszínek a nyerő választás. Így lesz ez a szett egyszerű, de nagyszerű.

És hogy hol tudsz még bennük hódítani? Gondolj csak a hamarosan kezdődő fesztivál szezonra! Egy kötött ruha, vagy egy hatalmas kötött kardigán egy vagány bakanccsal és akár egy kalappal kiegészítve tuti befutó outfit lesz.

Ezek után ugye már számodra sem furcsa kötött ruhát hordani a melegebb évszakokban?

Látogass el a Fashion Trend Center földszintjén lévő Süel üzletébe és válaszd ki kedvenc nyári kötött szettedet!

+ There are no comments

Add yours