3 fesztivál haj, amit ki kell próbálnod idén


3 fesztivál haj, amit ki kell próbálnod idén

Bulilázban ég az ország! Fesztiválok egymásutánja jellemzi az idei nyarat is, melyet a legjobban, a remek társaság mellett, a tökéletes megjelenéssel lehet igazán élvezni! Ha a legmenőbb fesztivál szetteket már beszerezted, nincs más hátra, mint hogy a hajadat is felturbózd, hogy teljes legyen a kép.

  1. Fonatok

A fonott haj, mely már évek óta a fesztiválok legnagyobb hajtrendje, örök divat marad. Amellett, hogy tartós, (így napokig nem kell a hajaddal bajlódnod) nagyon jól feldobja a megjelenésedet. Csak próbáld ki! A fonatok széles választéka áll rendelkezésedre, idén azonban a fejtetőn két oldalt, félig befont haj a menő. A hajad többi részét hagyd egyenesre vagy válaszd a hullámos fürtöket.

 

  1. Csigázd fel!

Legegyszerűbb, legegyedibb és nagyon trendi! A fejed tetején két oldalt csigába felcsavart hajtrend egyre népszerűbb lett a fesztiválozók körében. Amit mi teljes mértékben megértünk. Még egy kis csavart is belevihetsz, ha a fent említett hajfonattal egészíted ki.

 

  1. Színes csillogás

Ha igazán extrém külsőre vágysz, van néhány tippünk! Első, színezd be a hajad! Bármelyiket választhatod, legyen kék, rózsaszín vagy zöld, vagy akár mindegyik egyszerre. Az egész hajad, vagy csak néhány tincs, igazi színes egyéniség leszel tőle!

 

Másodszor, szórj rá csillámport. Jól hallottad. Nagyon elterjedt mostanában ez a trend, mellyel igazán beragyoghatod a fesztiválokat. Próbáld ki Te is, hogy stílusosan teljen neked is a fesztivál 2018-ban!

 

Ha összetesszük ezt a négy hajtrendet, a képen látható viseletet kapjuk. Te bevállalnád? Hidd el, ezzel a hajtrenddel garantáltan kitűnsz majd a hatalmas tömegből!

 

Készülj fel a bulikra a Fashion Trend Center földszintjén lévő Beauty Trend Fodrászatban, kérd a kedvenc frizurádat! 😉

Kattints a 20% kedvezményre jogosító kuponért, amit 2018.07.09-07.15.-ig használhatsz fel:

+ There are no comments

Add yours